Minta Feladatok

 

Magyar nyelv és irodalom minta feladatsorok

Tovább


Történelem minta feladatsorok

Tovább

Matematika minta feladatsorok

Tovább


Idegen nyelv minta feladatsorok 

Tovább

Biológia minta feladatsorok

Tovább

Érettségi vizsga témakörei


Érettségi

Letöltés

Középszintű ágazati érettségi vizsga

Megtekintés

Jelentkezés érettségi vizsgára

Megtekintés

Emelt szintű

KÖZLEKEDÉSGÉPÉSZ ISMERETEK EMELT SZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA

MINTAFELADATOK


KÖZLEKEDÉSGÉPÉSZ ISMERETEK EMELT SZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA

JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ A MINTAFELADATOKHOZ


KÖZLEKEDÉSGÉPÉSZ ISMERETEK EMELT SZINTŰ SZÓBELI VIZSGA

MINTAFELADATOK ÉS ÉRTÉKELÉSÜK


KÖZLEKEDÉSGÉPÉSZ ISMERETEK ÁGAZATI SZAKMAI ÉRETTSÉGI VIZSGA

II. A VIZSGA LEÍRÁSA


Középszintű

 

 

KÖZLEKEDÉSGÉPÉSZ ISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA

MINTAFELADATOK


KÖZLEKEDÉSGÉPÉSZ ISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA

JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ A MINTAFELADATOKHOZ


KÖZLEKEDÉSGÉPÉSZ ISMERETEK ÁGAZATI SZAKMAI ÉRETTSÉGI VIZSGA

I. RÉSZLETES ÉRETTSÉGI VIZSGAKÖVETELMÉNYEK


Az Oktatási Hivatal honlapján (http://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/2017tavaszi_vizsgaidoszak/2017tavasz_nyilvanos_anyagok_listaja) folyamatosan jelenteti meg a 2017. május-júniusi vizsgaidőszakra vonatkozó ú.n. nyilvános anyagokat. Ezek – a kötelezően nyilvánosságra hozandó információk mellett – az egyes tételkészítő bizottságok által készített a felkészülést, felkészítést segítő tájékoztatók, mintafeladatok, mintatételek. Ezzel párhuzamosan a http://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/altalanos_tajekoztatas/mintafeladatok2017 oldalon megjelentetett mintafeladatokat, mintatételeket – frissítés és aktualizálás után – folyamatosan áttöltjük a a 2017. május-júniusi vizsgaidőszakra vonatkozó ú.n. nyilvános anyagok közé.


A matematika feladatsorokért felelős tételkészítő bizottság a 2017. májusi vizsgáktól kezdődően az emelt és középszintű írásbeli érettségi feladatlapokban a Fontos tudnivalók és a javítási-értékelési útmutatók elején olvasható, a javító tanároknak szóló Fontos tudnivalók – tartalmi kérések részt – különösen az indoklási kötelezettség és a számológép használat összefüggésben – kiegészíti. Az erről készült tájékoztató anyag honlapunkon a 2017. május-júniusi vizsgaidőszakra vonatkozó nyilvános anyagok között már olvasható

(http://dload.oktatas.educatio.hu/erettsegi/nyilvanos_anyagok_2017majus/matematika/matem_zsebszamologep_hasznalata_2017maj.pdf).

 


Szakmai vizsgákra készülőknek!

A 2017. májustól kötelező ágazati szakmai érettségi vizsgatárgyak jogszabályokban kiadott, 2017. január 1-jétől hatályos emelt szintű általános és részletes követelményei alapján emelt szintű írásbeli, szóbeli és központi gyakorlati mintatételek és mintafeladatok kidolgozásáról gondoskodtunk, melyek az érettségi vizsga részletes követelményeiről szóló 40/2002. (V. 24.) OM rendelet módosításáról szóló 19/2016. (VIII. 23.) EMMI rendeletben található vizsgakövetelmények és vizsgaleírások alapján készültek. A 40/2002. (V. 24.) OM rendeletből a 2017. január 1-jétől hatályos ágazati szakmai vizsgatárgyak részletes követelményei és a vizsgaleírás külön fájlokban megtalálhatók az OH honlapján, az alábbi linken:
http://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/altalanos_tajekoztatas/vizsgatargyak_2017tol

KÖZLEKEDÉSGÉPÉSZ ISMERETEK EMELT SZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA MINTAFELADATOK

KÖZLEKEDÉSGÉPÉSZ ISMERETEK EMELT SZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ A MINTAFELADATOKHOZ

KÖZLEKEDÉSGÉPÉSZ ISMERETEK EMELT SZINTŰ SZÓBELI VIZSGA MINTAFELADATOK ÉS ÉRTÉKELÉSÜK


A Magyar Közlöny 156. számában megjelent a A Kormány 311/2016. (X. 14.) Korm. rendelete az érettségi vizsga vizsgaszabályzatának kiadásáról szóló 100/1997. (VI. 13.) Korm. rendelet, valamint az érettségi vizsga vizsgaszabályzatának kiadásáról szóló 100/1997. (VI. 13.) Korm. rendelet módosításáról szóló 36/2015. (III. 6.) Korm. rendelet módosításáról:

Megtekint


2017. május-júniusi érettségi vizsgaidőszaktól módosul az érettségi vizsga részletes követelményeiről szóló 40/2002. (V. 24.) OM rendelet

Megtekint


A 2017. január 1-jétől hatályos érettségi követelményeknek megfelelő írásbeli mintafeladatok és szóbeli mintatételek:

Megtekint